> Voor werkzoekenden

Voor werkzoekenden

Vanuit het Leerwerkloket geven wij je advies en helpen je met het zoeken naar een werkplek of opleiding waar jij helemaal op je plek bent. Iedereen die vragen heeft over leren en werken is bij ons welkom. Wij zijn er voor jong en oud, voor mensen met en zonder uitkering, voor mensen met en zonder werk. Voor iedereen dus.

Werken en leren

Een leven lang leren is belangrijk. Een switch maak je niet zomaar, daar komt aardig wat bij kijken. Het leerwerkloket Noord-Holland Noord kan helpen bij het maken van een goede keuze voor een (nieuwe) opleiding, leren naast een baan, omscholing en financiële zaken. Tijdens een oriënterend gesprek kunnen wij je informeren over de mogelijkheden. Als je dit formulier invult  klik hier dan nemen wij contact met je op. 

Wat kan het Leerwerkloket voor jou betekenen?

Welke opleiding of beroep past bij mij?

Om te ontdekken welke opleidingen of beroepen bij je passen kun je verschillende tests doen. Heb je vragen als: Wie ben ik? Wat zijn mijn kwaliteiten? Waar ben ik goed in? Hoe kan ik mijn competenties verwoorden bij een sollicitatie? Dan kan een test hier antwoord op geven. Bij het Leerwerkloket kun je kosteloos diverse loopbaantesten maken. Tijdens een intakegesprek vertellen wij je meer hierover. Heb je interesse laat het ons dan weten via dit formulier.

Aan de slag met je loopbaan

Door het coronavirus kun je voorlopig geen afspraak op locatie maken met het Leerwerkloket. Gelukkig kun je online ook al veel doen.
Op deze pagina vind je veel informatie over loopbaanoriëntatie, leren en werken. Zie het als een stappenplan. Weet je nog niet wat je wilt of kunt? Begin dan bij Ontdek en volg de cijfers. Ben je al wat verder, dan kun je beginnen bij Kies, Leer of Werk. Zo kun je zelf al veel ontdekken en doen.

Workshops via Kracht on Tour online

Wil je ook (weer of meer) werken, ontdekken welke kansen er voor jou zijn op de arbeidsmarkt, of weten welke opleiding voor jou geschikt is? Pak dan je kans, ontdek en leer bij Kracht on Tour online! Volg de online workshops waarbij je écht iets opsteekt en ontdek tips en trucs voor het vinden van werk of opleiding. Kijk voor meer informatie op de site: ga naar Kracht on Tour online