> Voor werkzoekenden

Voor werkzoekenden

Vanuit het Leerwerkloket geven wij je advies en helpen je met het zoeken naar een werkplek of opleiding waar jij helemaal op je plek bent. Iedereen die vragen heeft over leren en werken is bij ons welkom. Wij zijn er voor jong en oud, voor mensen met en zonder uitkering, voor mensen met en zonder werk. Voor iedereen dus.

Werken en leren

Een leven lang leren is belangrijk. Een switch maak je niet zomaar, daar komt aardig wat bij kijken. Het leerwerkloket Noord-Holland Noord kan helpen bij het maken van een goede keuze voor een (nieuwe) opleiding, leren naast een baan, omscholing en financiële zaken. Tijdens een oriënterend gesprek kunnen wij je informeren over de mogelijkheden. Als je dit formulier invult  klik hier dan nemen wij contact met je op. 

Wat kan het Leerwerkloket voor jou betekenen?

Welke opleiding of beroep past bij mij?

Om te ontdekken welke opleidingen of beroepen bij je passen kun je verschillende tests doen. Heb je vragen als: Wie ben ik? Wat zijn mijn kwaliteiten? Waar ben ik goed in? Hoe kan ik mijn competenties verwoorden bij een sollicitatie? Dan kan een test hier antwoord op geven. Bij het Leerwerkloket kun je kosteloos diverse loopbaantesten maken. Tijdens een intakegesprek vertellen wij je meer hierover. Heb je interesse laat het ons dan weten via dit formulier.